Hoe doe ik mee?

Wil je aan de slag met natuurinclusieve landbouw op je eigen bedrijf of in je directe omgeving? Maak dan kennis met de mogelijkheden om meer natuurinclusief te ondernemen in Limburg.

Bedrijfsplannen

Op dit moment staat de Stichting Natuurinclusieve Landbouw Limburg nog in de kinderschoenen, maar er wordt gewerkt aan mogelijkheden om het voor ondernemers aantrekkelijker te maken om de stap naar natuurinclusief te maken. Zo hopen we dat het op korte termijn mogelijk wordt ondernemers kosteloos te helpen bij het opstellen van een natuurinclusief bedrijfsplan. Zo’n plan richt zich volledig op jouw situatie en wensen voor de ontwikkeling van jouw bedrijf met aandacht voor meer natuurinclusieve landbouw.

Heb je interesse?

Stuur ons dan een dan een e-mail of bel met Sietse Hartman. Dan bekijken we samen jouw wensen en mogelijkheden.

Meer weten

Wil je eerst inspiratie op doen? In Limburg lopen tal van initiatieven¬†rondom natuurinclusieve landbouw. Deze projecten kennen een grote variatie aan thema’s. Van het zaaien van akkerranden en aanleggen van landschapselementen, regionale kringlooplandbouw, tot het verbeteren van de bodem- en/ of waterkwaliteit.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×