Algemene voorwaarden

De door Natuurinclusieve Landbouw Limburg (NIL) verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. NIL kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. NIL aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie. NIL aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door NIL worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van NIL.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×