Symposium Voederbomen

In Biezenmortel (Brabant) vindt op 12 oktober het Symposium Voederbomen van Duingoed plaats. Vooraf aanmelden is gewenst! Stuur een mailtje naar judith@duingoed.nl. Bekijk hieronder het programma.

Datum: Woensdag 12 oktober
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: De Beukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel

PROGRAMMA
13.00 uur – Inloop en ontvangst met koffie/thee

13.30 uur – Welkom door Piet Rombouts

13.45 uur – Presentatie door Evert Prins
Evert Prins van het Louis Bolk Instituut werkt samen met boeren en andere partijen an de agroforestrysystemen van de toekomst. Hij geeft een inleiding over de toegevoegde waarde van voederbomen in de (melk)veehouderij.

14.30 uur – Presentatie door Jan Valckx
Jan Valckx, van Adviesbureau Wim Govaerts & Co, zal een toelichting geven over de gezondheids- en welzijnsaspecten van voederbomen op vee m.b.t maagdarmwormen en mineralen

15.15 uur – Korte pauze

15.30 uur – Presentatie door Jacob Haalstra
Jacob Haalstra van Advise Agro gaat in op de bedrijfskundige kant van agroforestry. Door het combineren van voederbomen bij het houden van vee, wordt het gehele system versterkt waarbij 1 + 1 = 2.2 wordt.

15.45 uur – Plenaire terugkoppeling en inhoudeliike vrager door Piet Rombouts

16.30 uur – Napraten met een hapje en een drankje

17.00 uur – Sluiting

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×