Symposium Vezelgewassen, van land tot pand

Vezelgewassen staan momenteel sterk in de belangstelling. De industrie moet verduurzamen door in te zetten op alternatieve grondstoffen. Kan de landbouw hier daadwerkelijk een rol in spelen door specifieke (vezel-)gewassen te telen? Hoe staat het met het verdienmodel voor de boer? Hoe concreet is de markt? En in welke situaties kan de teelt van vezelgewassen duurzaam perspectief bieden voor boer en bouwer?

Tijdens een breed symposium over de kansen en (on)mogelijkheden voor vezelgewassen wordt uitgebreid stilgestaan bij deze snel ontwikkelende markt en komt u in contact met diverse marktpartijen, ontwikkelaars en gewasexperts. Het symposium vindt plaats op donderdag 30 maart van 9.00 tot 13.00 uur bij Villa Flora in Venlo.

Kijk hier voor meer informatie, het programma en aanmelden >>

Direct naar het aanmeldformulier >>

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×