Save the date: Meet-up Agroforestry Netwerk Nederland

Wil je meer weten over agroforestry als landbouwmethode of ben je al bezig met agroforestry op jouw bedrijf? Zet dan donderdag 29 september alvast in je agenda want dan kun je tijdens de Meet-up Agroforestry Netwerk Nederland onder andere het praktijkonderzoek van Stichting Weerwoud met acht verschillende soorten agroforestry systemen bekijken, informatie krijgen over de kansen en uitdagingen omtrent agroforestry en in contact komen met agrarisch ondernemers die al met agroforestry bezig zijn.

Het Agroforestry Netwerk Nederland bundelt kennis en ervaring en werkt aan het versnellen van agroforestry in Nederland. Onze visie is een landschap waarin agroforestry een alom erkende en toegepaste vorm van natuurinclusieve landbouw is.

Op 29 september waan je je in een inspirerende omgeving op Utopia eiland, Floriade Experience. Tijdens deze dag hoor je alles over de ontwikkelingen van het Agroforestry Netwerk Nederland, word je geïnspireerd door verschillende agrarisch ondernemers en kun je deelnemen aan interactieve workshops. Daarnaast kun je verrassende agroforestry gerechten proeven. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Locatie: Utopia eiland, Floriade Experience, Almere
Datum: 29 september 2022
Tijden: 10:00u – 18:00u
Inbegrepen: entree Floriade, lunch en netwerkborrel
Kosten: parkeerkosten (incl. shuttlebus) als je met de auto komt en shuttlebus bij openbaar vervoer

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×