Groeien naar natuurinclusieve landbouw

Met het project ‘Groeien naar natuurinclusieve landbouw’ bieden we begeleiding en ondersteuning aan agrarische bedrijven bij de omschakeling naar een natuurinclusieve bedrijfsvoering. Na een positief oriëntatiegesprek kan een ondernemerscoach een ontwikkelplan opstellen waar de ondernemer meteen mee aan de slag kan. De ondernemers kiezen zelf met welke onderwerpen op gebied van natuurinclusieve landbouw ze aan de slag willen en het ontwikkelplan is gebaseerd op hun situatie met als doel verdere stappen te zetten in duurzaam bodem- en waterbeheer, biodiversiteit en kringlooplandbouw. De oriëntatiegesprekken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Van de ontwikkelplannen wordt 80 procent vergoed, met een maximum van 2000 euro per plan.

Aanmelden voor dit project kan hier.

Dit project maakt onderdeel uit van het plan Natuurinclusieve Landbouw Limburg en wordt gefinancierd door de EU, Provincie Limburg en de LLTB. Dit is een initiatief van de ‘coalitie voor nieuw perspectief’, bestaande uit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Stichting Natuurinclusieve Landbouw, BioLogisch Limburg, Coöperatie Natuurrijk Limburg, Stichting Natuur en Milieufederatie Limburg, provincie Limburg, Wageningen University & Research, HAS Green Academy en Waterschap Limburg.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×