Meer rendement uit dure grond

Met een gezonde bodem kunnen melkveehouders en akkerbouwers besparen op krachtvoer, kunstmest en diesel en tegelijkertijd een goede melk- en veevoerproductie halen.

Met een aantal aanpassingen in de bedrijfsvoering is meer rendement uit de grond te halen. Veel boeren zijn daar al volop mee bezig, zo ook in Limburg.

Besparing
Maar er zijn ook nog boeren die nog veel meer voer van eigen land kunnen halen. En behalve een besparing in kosten door een lager krachtvoer- en kunstmestgebruik, wordt ook bijgedragen aan verlaging van de stikstofuitstoot en het gas- en energieverbruik die nodig is voor de productie van krachtvoer en kunstmest.

In deze folder, die onderdeel is van het project ‘Kennis in en door de Praktijk’ van Platform Natuurincluisieve Landbouw Gelderland, staat hoe geld bespaard kan worden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×