Masterclass ‘Perspectief voor de biologische melkveehouderij’

BioLogisch Limburg houdt in samenwerking met LLTB op maandagmiddag 20 maart een masterclass waarin kansen en aandachtspunten van omschakeling naar biologische melkveehouderij centraal staan. 

Biologische landbouw; het staat misschien wel meer in de schijnwerpers dan ooit. Zuivelverwerkers zien de vraag naar biologische producten stijgen en zoeken naar melkveebedrijven die biologische melk willen leveren. Het ministerie van LNV wil met het Actieplan Biologische Landbouw de biologische productie en consumptie te laten groeien.

Niet zomaar gezet

Toch is de stap naar biologisch niet zomaar gezet. Tijdens deze masterclass geeft Edith Finke (DLV Advies) aan de hand van technische en bedrijfseconomische resultaten, inzicht in de kansen en aandachtspunten van omschakeling naar biologisch. De bijeenkomst is interessant voor zowel gangbare als biologische melkveehouders.

Middenin transitie

De masterclass is van 13.30 tot 15.30 uur bij melkveehouderij Hartman, Boerderijweg 10 in Heibloem. Dit melkveebedrijf zit middenin de transitie naar biologisch. Tijdens de workshop zal er dan ook voldoende ruimte zijn om met elkaar het gesprek aan te gaan en te horen hoe de familie Hartman stappen zet richting de biologische landbouw.

Deelname aan de masterclass is gratis en toegankelijk voor zowel biologische en gangbare bedrijven. Aanmelden kan tot en met donderdag 16 maart via info@biologischlimburg.com.

Bekijk de uitnodiging >>

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×