Gratis masterclass biologisch ondernemen van HAS

Bij HAS Green Academy in Den Bosch start op 30 mei de masterclass biologische landbouw. De masterclass bestaat uit vier dagdelen.

Wie denkt aan de omschakeling naar biologisch of nieuwsgierig is naar welke goede punten uit de biologische landbouw toegepast kunnen worden in het eigen gangbare landbouwbedrijf kan deelnemen aan deze cursus.

Inhoud

Tijdens de vier avonden komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals grond en samenwerking, eiwit, zonder antibiotica en gewasbeschermingsmiddelen, toename van biodiversiteit op biologische bedrijven en de afzet, consument en keten. Er is veel ruimte voor discussie en om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast komen agrarische ondernemers aan het woord die bezig zijn met de omschakeling of al omgeschakeld zijn. Docenten van HAS green academy en van Yuverta bespreken de theorie.

Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor zowel studenten geïnteresseerd in biologische landbouw als ondernemers met een akkerbouw-, melkvee- en/of intensief veeteeltbedrijf. Een aantal dagdelen wordt gezamenlijk gevolgd en op andere momenten wordt de groep gesplitst als het bijvoorbeeld gaat oergewassen of robuustere dieren.

De workshop wordt gehouden op de dinsdagen 30 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni. Die avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen tussen 21.30 en 22.00 uur. Vanaf 18.30 uur is het mogelijk om een maaltijd te nuttigen. De masterclass is kosteloos. Inschrijven kan via deze link.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×