Masterclass ‘Alle kleine beestjes helpen’ door Marc Siepman

Auteur en spreker Marc Siepman geeft op 24 januari  een masterclass ‘Alle kleine beestjes helpen’. Siepman geeft sinds 2013 door heel Nederland en Vlaanderen cursussen en lezingen over de bodem.

In deze masterclass vertelt Siepman over het belang van planten voor de bodem, hoe de bodemgezondheid verbeterd kan worden en hoe we kunnen voorkomen dat we last krijgen van plagen en ziekten. De bodem is onze belangrijkste bron van gezondheid en dat geldt onverminderd voor die van planten en dieren en zelfs de planeet in haar geheel.

Een gezonde bodem helpt ook bij het afbreken en voorkomen van vervuiling en voorkomt droogtes en overstromingen. Als we beter met onze bodems leren omgaan, zullen de problemen ofwel verminderen, ofwel geheel verdwijnen. De masterclass (inclusief lunch) op 24 januari wordt van 10 tot 15 uur uur gehouden in de Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1a in Baexem.

Deelname aan de masterclass is gratis en is toegankelijk voor zowel biologische als gangbare bedrijven. Aanmelden kan tot en met donderdag 19 januari via info@biologischlimburg.com.

De masterclass wordt georganiseerd door BioLogisch Limburg en wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Limburg in het kader van het Actieplan Natuurinclusieve landbouw.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×