LLTB en ZLTO onderzoeken mogelijkheden veldboon

In het kader van het project Slimme Gewasrotaties en in samenwerking met ZLTO, houdt de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) op 17 maart een bijeenkomst rond Veldboon als humane eiwitbron met tevens een toelichting op de opstart van de Gewasgroep Veldboon. 

In de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor de land- en tuinbouw kunnen ingrijpende veranderingen in de maatschappij ook nieuwe kansen en mogelijkheden bieden voor onze sector. De eiwittransitie is er daar een van. De ontegenzeglijk toenemende marktvraag naar plantaardige eiwitten (ook voor humane voeding) leidt duidelijk tot nieuwe vraag – of is het louter nieuwsgierigheid? – van tal van marktpartijen.

De bijeenkomst is een mogelijkheid voor telers om samen verder te verdiepen in de teelt, oogst, ondersteunings-  en marktmogelijkheden voor de Veldboon als veelbelovend gewas binnen de eiwittransitie. De bijeenkomst vindt van 10.30 tot 12.30 uur plaats in de Villa Flora in Venlo. Gedurende de ochtend gaan we in gesprek met teelt-experts en brengen we diverse marktmogelijkheden in beeld. Geïnteresseerd? Geef u (tot uiterlijk 10 maart, vol is vol) op door een e-mail te sturen naar LLTB-projectleider Patrick Lemmens via plemmens@lltb.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×