Knabbelpad event over belang biodiversiteit

Fieldlabs Noord-Limburg heeft speciaal voor professionals in de paardenhouderij, hobbymatige paardeneigenaren, horecaondernemers en beleidsmedewerkers in het openbare groen op woensdag 31 mei een event georganiseerd.

De avond staat in het teken van het Fieldlabs project ‘Knabbelpad’.

Inhoud
Het gaat over het belang van biodiversiteit rondom ruiterpaden en de economische kansen en mogelijkheden van een Knabbelpad. Daarnaast worden praktische handvaten geboden.

Knabbelpad
Het Knabbelpad is een bestaand ruiterpad en -weide waar planten, die als gezonde voeding dienen voor paarden, worden toegevoegd om zo de biodiversiteit te verhogen en om mogelijk het medicijnverbruik bij paarden te verminderen. Het project is in 2022 ontstaan en is een samenwerking tussen HAS Hogeschool, Yuverta, Hippisch College Limburg, Gilde Opleidingen, Gemeente Horst aan de Maas, KNHS en natuurorganisaties.

Het evenement is van 20.00 tot 22.00 uur in Grand Café 1466 in Kronenberg. Het programma volgt later. Aanmelden kan hier.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×