Eerste editie van ‘Maasduinen ’t land op!’

Op vrijdag 3 november start de eerste editie van ‘Maasduinen ’t land op!’. De coöperatie Maasduinen, wil graag buren, boeren en burgers betrekken bij het onderhouden van de natuur in en rondom De Maasduinen. Boeren uit de pilotgroep Natuurinclusieve Landbouw doen hier aan mee.

Samen met verschillende partners start de coöperatie met een eerste editie op 3 november tijdens de natuurwerkdagen, gevolgd door een tweede editie op 9 december. (Volwassen) burgers gaan bij een aantal boeren uit De Maasduinen aan de slag met het planten van bomen en struiken, zaaien en snoeien. Dit alles onder begeleiding van professionals.

Deelnemers worden vrijdag 3 november om 9.00 uur bij aspergeteler Rob Ingenbleek in Siebengewald welkom geheten met een warm drankje en wat lekkers. Ze krijgen vervolgens uitleg over de werkzaamheden en gaan onder begeleiding samen aan de slag met snoeien, planten en zaaien. Voor materieel en handschoenen wordt gezorgd. Het duurt tot 13.00 uur

Aanmelden kan via https://www.cooperatiemaasduinen.nl/hetlandop of hallo@linettemak.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×