Bijeenkomsten Open Teelten voor telers en boeren met rundvee, mais en grasveld

Stichting Natuurinclusieve Landbouw Limburg organiseert in samenwerking met de LLTB, DAW, DSG, Bodemteam Limburg en de WUR twee bijeenkomsten voor de sector Open Teelten. 

Deze vrijwel identieke avonden zijn speciaal voor telers en boeren met rundvee, mais en gras. Tijdens het programma wordt onder andere stilgestaan bij de actualiteiten en ontwikkelingen in de sector. Denk daarbij aan gewasbescherming, bemesting en beregening. Ook wordt ingegaan op de stand van zaken rondom het Limburgs Programma Landelijk Gebied (LPLG) en een aantal relevante projecten.
Naast een aantal presentaties is er alle gelegenheid om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan tijdens een projectenmarkt. Voor Noord- en Midden-Limburg vindt de bijeenkomst plaats op 17 januari van 19.30 uur tot 22:00 bij De Houberij in Panningen. Voor de regio Zuid-Limburg is de bijeenkomst op 31 januari van 19.30 uur tot 22:00 bij restaurant Oud Wittem in Wittem.
Aanmelden kan via info@lltb.nl onder vermelding van naam, welke bijeenkomst en met hoeveel personen u komt. Bekijk hier de uitnodiging.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×