Tachtig samenwerkingen met boerenbedrijven

Staatsbosbeheer ondersteunt pachters die gemotiveerd zijn om hun eigen bedrijf natuurinclusief te maken, maar daarvoor onvoldoende grond hebben. In tachtig samenwerkingen wil Staatbosbeheer boeren helpen hun bedrijfsvoering te extensiveren én te onderzoeken hoe die natuurinclusieve landbouw bijdraagt aan de natuurdoelen in de gebieden van Staatsbosbeheer. Op dit moment lopen er in de meeste provincies al samenwerkingen.

Voor de samenwerkingen zoekt Staatsbosbeheer enthousiaste boeren die met bezieling uitvoering willen geven aan natuurinclusieve landbouw op het eigen bedrijf. Daarbij gaat het om de omvorming van het bedrijf naar een extensieve vorm van landbouw met aandacht voor biodiversiteit en kringlopen. Pacht u grond van Staatsbosbeheer, of grenst uw bedrijf aan een van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer? En wilt u de samenwerking aangaan? Neem dan contact op met het programmateam: natuurinclusievelandbouw@staatsbosbeheer.nl.

Meer weten? Kijk hier >>

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×